17.3 C
Slatina
joi,24 octombrie,2024

Ultimele Articole

28 de linii de gardă acoperă diverse specialități pentru a răspunde nevoilor urgente ale pacienților Spitalului Slatina

- Advertisement -
La Spitalul Județean de Urgență Slatina, îngrijirie medicală de urgență este asigurată la orice oră. Nu mai puțin de 28 de linii de gardă acoperă diverse specialități pentru a răspunde nevoilor urgente ale pacienților care trec pragul celei mai mari unități medicale din județul Olt, spune managerul Angela Nicolae. 
Printre specialitățile acoperite de liniile de gardă se numără Medicină Internă, Pediatrie, Ortopedie și traumatologie, Neonatologie, Obstetrică – ginecologie, Psihiatrie, ATI, Cardiologie, Chriurgie și Radiologie.
„La Spitalul Județean de Urgență Slatina suntem dedicați să asigurăm accesul continuu la îngrijire medicală prin 28 de linii de gardă, acoperind diverse specialități pentru a răspunde nevoilor pacienților noștri. Specialitățile acoperite de liniile noastre de gardă includ: Medicină internă; Boli infecțioase; Ortopedie și traumatologie; Pediatrie; Neonatologie; Obstetrică – ginecologie; Psihiatrie; Anestezie și terapie intensivă (ATI); Cardiologie; Chirurgie generală, urologie și chirurgie pediatrică; Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă; Neurologie, ORL, Nefrologie; Diabet, nutriție și boli metabolice; Endocrinologie, gastroenterologie, pneumologie; Radiologie – imagistică medicală; Medicină de urgență, oftalmologie și medicină legală. Suntem aici pentru voi 24 de ore, 7 zile din 7, pentru a oferi cele mai bune îngrijiri medicale, indiferent de momentul în care aveți nevoie de noi!”, este mesajul transmis de Angela Nicolae, managerul Spitalului Slatina.
Programul lunar al medicilor de gardă este disponibil pe site-ul celei mai mari unități spitalicești din județul Olt: www.spjslatina.ro.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți