9.1 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Activitate parlamentară. Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu – 51 proiecte de lege și 40 de luări de cuvânt în Parlament

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator de Olt al Partidului Național Liberal, este unul dintre politicienii care fac parte din Grupul parlamentar al PNL, având și funcția de secretar. Din data de 22 decembrie 2020 este și membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și al Comisiei pentru administrație publică, iar din luna februarie a anului trecut este membru al Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe. Începând cu luna mai 2023, parlamentarul liberal oltean este membru în Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state precum Cuba, Malta și Malaezia.

51 de inițiative legislative și 40 de luări de cuvânt în plenul Parlamentului este doar o parte a activității parlamentare a senatorului PNL de Olt Liviu Voiculescu de până în prezent.

Dintre cele mai recente propuneri de lege ale politicianului amintim:

– Propunere legislativă pentru modificarea articolului 291, alineat 2, litera e) din Legea 227/2015 privind Codul fiscal;

– Propunere legislativă privind serviciile profesionale efectuate de avocat în format electronic;

– Propunere legislativă de modificare a articolului 12 din Legea Farmaciei 266 din 2008;

– Propunere legislativă pentru modificarea alineatului 2 al articolului 119 din Legea 53/2003 – Codul Muncii;

– Propunere legislativă pentru modificarea Legii 70 din 2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți