3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Trafic restricționat duminică, pentru patru ore, pe mai multe artere ale municipiului, în vederea desfășurării competiției sportive „Slatina City Run”

- Advertisement -

Duminică, 19 mai 2024, în intervalul orar 09:30 – 13:30, adică pe parcursul a patru ore, traficul rutier va fi restricționat, pe principalele artere din municipiul reședință a județului Olt, pentru desfășurarea în bune condiții a competiției sportive sportive „Slatina City Run”.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor impune astfel restricții de deplasare pe următoarele străzi: Aleea Eroilor, strada Tunari – tronsonul de drum dintre strada Drăgănești și bulevardul Alexandru Ioan Cuza; bulevardul A. I. Cuza; strada Primăverii; strada Cornișei; strada Crișan – tronsonul de drum dintre strada Libertății și bulevardul Nicolae Titulescu; strada Libertății.

„Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului, recomandăm conducătorilor auto să respecte măsurile de restricționare a traficului impuse de polițiștii rutieri și să folosească rute alternative de deplasare”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Locuri epuizate la ambele probe

Iar potrivit organizatorilor, Primăria și Consiliul Local, toate locurile de la cele două probe ale concursului au fost epuizate. Pentru a nu fi aglomerație, participanții chiar sunt sfătuiți să își ia kit-urile începând de sâmbătă după-amiaza, la ora 18:00, în Parcul Tineretului.

„În atenția participanților la evenimentul sportiv ‘Slatina City Run’, vă informăm că datorită interesului crescut pentru competiția sportivă, în prezent au fost epuizate TOATE LOCURILE atât pentru proba de cros 6 kilometri (km), cât și pentru cursa de 18 km. Pentru a fi evitată aglomerația din ziua desfășurării concursului, participanții își pot ridica kit-urile de concurs începând de sâmbătă 18 mai, ora 18:00, din Parcul Tineretului. Astfel, duminică, 19 mai 2024, toți participanții înscriși care nu au intrat în posesia kit-urilor de concurs, sunt așteptați începând cu ora 09:00 în zonele special amenajate și pentru a participa la încălzirea colectivă, startul oficial al concursului fiind la ora 10:00. Vă reamintim faptul că premierea în bani pentru toți câștigătorii se va efectua conform legislației fiscale în vigoare, în urma punerii la dispoziția organizatorului a unui extras de cont bancar”, au transmis reprezentanții municipalității.

Detalii cu privire la traseul competiției, punctele de hidratare și de prim ajutor și regulamentul oficial, sunt disponibile accesând următorul link:
http://www.primariaslatina.ro/images/evenimente/Slatina_City_Run_2024.pdf.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți