3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț și Marius Oprescu, președintele CJ Olt, întâlnire cu locuitorii din zona Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina

- Advertisement -

Emil Moț, primar al Slatinei, împreună cu Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, s-au întâlnit din nou cu locuitorii din zona Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, din municipiu.

Discuțiile, la care marți, 28 mai, au fost prezenți și șefi ai direcțiilor din cadrul Primăriei, au fost unele constructive, parte din ele transformându-se în propuneri și idei ce duc la dezvoltarea urbei, spune edilul.

„Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei, am continuat întâlnirile cu cetățenii. De data aceasta, ne-am întâlnit în zona Liceului Teoretic ‘Nicolae Titulescu’. Discuțiile au fost constructive, fiind transformate în propuneri și idei pentru dezvoltarea continuă a municipiului nostru. Din aceste dezbateri și propuneri, se conturează proiectele importante pentru Slatina. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare. Prin dialog și consultare publică, continuăm să dezvoltăm împreună Slatina!”, a declarat primarul Emil Moț.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți