2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Două motociclete BMW în dotarea parcului auto al Serviciului Rutier Olt

- Advertisement -

De aproape o lună, în dotarea parcului auto al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au intrat două motociclete BMW. Acestea au fost achiziționate printr-un proiect pe fonduri europene și fac parte dintr-un lot de aproximativ 80 pe care Ministerul Afacerilor Interne le-a distribuit la inspectoratele de poliție din întreaga țară.

Comisarul șef Cristian Tița, șeful Serviciului Rutier Olt, a declarat că una dintre cele două motociclete a fost repartizată Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul serviciului, iar cealaltă a ajuns la Biroul Rutier al Poliției municipiului Slatina.

Pentru prima dată, unul dintre noile vehicule din dotarea parcului auto al Poliției Olt a putut fi văzut pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, în Parcul Tineretului, unde oamenii legii au interacționat cu sute de copii.

Însă, în viitorul apropiat acestea vor putea fi observate și în trafic, având în vedere că polițiști de la BDNE și Biroul Rutier Slatina au fost la specializare. Până acum au fost doi, iar alți patru urmează să participe la astfel de cursuri de specializare.

Potrivit unor surse, valoarea unei astfel de motociclete care va participa la acțiuni ce au loc pe străzile municipiului Slatina, dar și pe drumurile naționale și europene din județ, se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți