2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Ajutorul șefului de post din Izbiceni, mort într-un accident rutier produs în localitate

- Advertisement -

Tragedie fără margini în familia unui tânăr polițist de 25 de ani, originar din comuna Tia Mare, ajutor al șefului Postului de Poliție Izbiceni. Acesta și-a pierdut viața într-un grav accident produs la Izbiceni în noaptea de luni spre marți, 17 spre 18 iunie, în jurul orei 23:55. Omul legii era în timpul liber și era pasager în mașina care a fost acroșată de un autoturism condus de un tânăr din Izbiceni.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni, s-a produs evenimentul rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Izbiceni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Gârcov. În urma evenimentului rutier, tânăra de 19 ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturismul condus de aceasta, a decedat. Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar tinerei i-au fost prelevate mostre biologice la unitatea spitalicească, întrucât nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, din cauza stării de sănătate”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului este tânărul din Izbiceni care ar fi virat brusc la stânga spre un drum lăturalnic drumului județean, fără să se asigure, și a intrat într-o coliziune violentă cu mașina în care era polițistul ce se angajase regulamentar în depășirea vehicului condus de șoferul de 27 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți