3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Gârcov s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism băut și fără permis de conducere

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au oprit în după-amiaza zilei de miercuri, 19 iunie, în jurul orei 17:10, pentru control, pe Drumul Național 54, în comuna Gârcov, un autoturism la volanul căruia era un bărbat de 64 de ani, din localitate. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că acesta era într-o stare avansată de ebrietate și nu poseda permis de conducere.

„Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Iar pe numele acestuia polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți