3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

TIR încărcat cu ciment, răsturnat într-o curbă, în zona comunei Colonești

- Advertisement -

UPDATE: Puțin după ora 16:00, traficul rutier a fost reluat și se circulă pe ambele sensuri de deplasare.

Articolul inițial: Circulația rutieră s-a blocat în după-amiaza zilei de vineri, 21 iunie, în jurul orei 14:00, pe Drumul Național 65 – European 574, după ce într-o curbă din zona comunei Colonești s-a răsturnat un TIR încărcat cu ciment.

„Circulația este oprită temporar pe DN 65 Slatina – Pitești, în zona localității Colonești, județul Olt, după ce un tir încărcat cu ciment s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din incident a rezultat rănirea conducătorului. Ambele sensuri de deplasare sunt blocate pentru a permite intervenția la fața locului. Se estimează reluarea traficului rutier după ora 16:00”, au transmis reprezentanții Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii rutieri sunt și ei în zonă pentru a face cercetări și a stabili cauzele producerii evenimentului rutier.

„În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni și Colonești, ca urmare a producerii unui eveniment rutier în care ar fi fost implicat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii accidentului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cum s-a produs accidentul

La data de 21 iunie, în jurul orei 13:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Colonești, din județul Olt, s-a produs un eveniment rutier.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din județul Teleorman, care, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se precizează într-un comunicat al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți