25.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Copilă de 5 ani, blocată în cutia unui joc stradal din fața fostului Magazin Oltul din Slatina. L-au scos pompierii

- Advertisement -

Intervenție mai puțin obișnuită în dimineața zilei de duminică, 23 iunie, pentru pompierii Detașamentului Slatina al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Aceștia au fost solicitați să intervină în municipiul reședință a județului, pe Aleea Independenței, pentru a scoate o fetiță rămas blocat în cutia unui joc stradal din fața fostului Magazin Oltului.

Micuței de 5 ani nu i s-au acordat îngrijiri medicale și nici nu a fost transportată la spital, părinții ei refuzând lucrul acesta.

„Salvatorii au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, strada Independenței, zona Complexului comercial, pentru extragerea unui copil blocat într-o cutie a unui joc stradal. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, a fost asigurat accesul către minoră, în vârstă de 5 ani, care nu prezenta urme de traumă, iar părinții acesteia au refuzat examinarea medicală și transportul la spital”, a declarat căpitanul Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți