25.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Un adolescent de 15 ani, din Traian, căutat de oamenii legii după ce a dispărut de acasă acum trei zile

- Advertisement -

UPDATE: Minorul a fost identificat în județul Constanța, potrivit reprezentanților Poliției Olt.

„Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au spus reprezentanții IPJ.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută un băiat, în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Traian, județul Olt, și până acum nu s-a întors. Tatăl adolescentului este cel care i-a alertat pe oamenii legii în dimineața zilei de luni, 24 iunie.

Copilul este dispărut de acasă de acum trei zile, mai exact din seara zilei de vineri, 21 iunie.

„La data de 24 iunie, ora 10.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în seara zilei de 21 iunie, fiul său, Nicu Cristofor Bădescu, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun, din comuna Traian, județul Olt, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,67 metri, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, iar ca semn distinctiv, minorul prezintă o alună pe obrazul drept. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare albastră, pantaloni scurți de blugi, de aceeași culoare, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai arată că persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea minorului dispărut sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți