21.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Slatina. Un bărbat de 41 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Cartierul Eugen Ionescu

- Advertisement -

Intervenție în după-amiaza zilei de marți, 25 iunie 2024, puțin după ora 17:00, pentru echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt în municipiul Slatina.

Salvatorii au fost solicitați să intervină în Cartierul Eugen Ionescu unde un bărbat s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unuia dintre blocurile din zonă. Ar avea 41 de ani, spun unii martori din zonă și este cunoscut faptul că stătea cu tatăl său în locuință și ar avea unele afecțiuni psihice.

Starea de sănătate a pacientului ar fi gravă, acesta fiind găsit inconștient, iar ulterior a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

Polițiștii sunt și ei în zonă pentru a face cercetări.

„La data de 25 iunie 2024, în jurul orei 17:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc din municipiul Slatina. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc situat pe strada Eugen Ionescu, din aceeași localitate. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți