1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Liviu Voiculescu – 52 de propuneri legislative, din care 22 promulgate legi

- Advertisement -

Senatorul oltean Liviu Voiculescu este unul dintre politicienii care fac parte din Grupul parlamentar al PSD, fiind membru afiliat. Din data de 1 septembrie 2021 este vicepreședinte al Comisiei permanente pentru regulament, pentru ca din data de 19 aprilie 2023 să ocupe funcția de secretar al Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe. Începând cu luna mai 2021, parlamentarul social democrat oltean este membru în Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state precum Cuba, Malta și Malaezia.

52 de inițiative legislative, din care 22 au fost promulgate legi, și 41 de luări de cuvânt în plenul Parlamentului este doar o parte a activității parlamentare a senatorului PSD de Olt Liviu Voiculescu de la începutul mandatului său și până în prezent.

Dintre cele mai recente propuneri de lege ale politicianului social democrat amintim:

    • Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii 448 din 2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap;
    • Propunere legislativă de modificare a articolului 12 din Legea Farmaciei 266/2008;
    • Propunere legislativă pentru modificarea articolului 291, alineat (2), litera e) din Legea 227 din 2015 privind Codul fiscal;
    • Propunere legislativă privind serviciile profesionale efectuate de avocat în format electronic;
    • Propunere legislativă pentru modificarea Legii 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți