13.1 C
Slatina
miercuri,23 octombrie,2024

Ultimele Articole

Lebădă rănită la un picior, salvată cu ajutorul polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor Olt

- Advertisement -

O lebădă aflată în suferință pe o stradă dintre cartierele Satul Nou și Cireașov, din municipiul Slatina, a fost salvată marți, 20 august, după ce un cetățean a sunat de urgență la 112, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Olt din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt fiind alertați cu privire la cele întâmplate.

Răspunsul oamenilor legii a fost unul prompt, aceștia deplasându-se imediat la locul indicat.

„Acolo au găsit o lebădă care, din păcate, avea o leziune la un picior. Vederea acestei frumoase creaturi suferindă a stârnit un sentiment profund de compasiune în echipa de intervenție. Într-un gest de grijă și responsabilitate, polițiștii au emis un ordin de plasare în adăpost, asigurându-se că lebăda va primi îngrijirile necesare. Ne exprimăm profunda recunoștință față de cetățenii care au avut inima să intervină și să solicite ajutor. Datorită lor, o viață a fost salvată, iar această lebădă are acum o șansă reală de recuperare”, a declarat agentul principal Corina Lavinia Cioplea, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Pasărea a fost predată cu grijă unei asociații pentru protecția animalelor din județul Dolj, unde specialiștii îi vor oferi asistența medicală de care aceasta are nevoie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți