1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Un TIR condus de un tânăr din Baldovinești a blocat traficul rutier în zona Pielești, după ce a derapat în șanțul de pe marginea drumului

- Advertisement -

Circulația rutieră pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității doljene, Pielești, sensul către Craiova, s-a desfășurat alternativ în seara zilei de vineri, ca urmare a unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un ansamblu de vehicule (TIR). Autocamionul era condus de un tânăr din comuna Baldovinești, județul Olt, iar timp de câteva ore polițiștii s-a aflat la fața locului pentru fluidizarea traficului rutier.

Șoferul TIR-ului, din cauza vitezei, a derapat cu vehiculul în șanțul de la marginea drumului, sensul de mers dinspre Craiova către Slatina. Oamenii legii au fost nevoiți să-l amendeze pe tânărul din Baldovinești, aceștia retrăgând și certificatul de înmatriculare al autocamionului.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din comuna Baldovinești, județul Olt, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (TIR), pe DN 65, în afara localității Pielești, către Slatina, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, derapând cu vehiculul în șanțul de colectare a apelor pluviale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cel în cauză a fost sancționat contravențional de poliţişti, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului 195 din 2002, cu amendă, în valoare de 1.165 de lei. Totodată, polițiștii au retras certificatul de înmatriculare al vehiculului”, se precizează într-un comunicat remis de Poliția Dolj.

Potrivit aceleiași surse, în jurul orei 21:45, traficul rutier pe DN 65 – E 574, în afara localității Pielești, a fost reluat în condiții normale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți