24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Corabia. O craioveancă de 58 de ani a intrat cu autoturismul într-un magazin de carne din piață

- Advertisement -

Accident de circulație mai puțin obișnuit în cursul zilei de sâmbătă, 14 septembrie, în orașul Corabia. O șoferiță de 58 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a intrat cu mașina pe care o conducea într-un magazin de carne situat în piața din urbea de pe malul fluviului Dunărea. A lovit chiar și un cumpărător, și anume un corăbian de 62 de ani, ce a necesitat acordarea primului ajutor, fiind ulterior dus la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de către o femeie, de 58 ani, din municipiul Craiova, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un perete al unei societăți comerciale, din localitatea Corabia. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, de 62 ani, din localitatea Corabia, care se afla în incinta societății. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia, de 58 de ani, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Lavinia Cioplea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Martor

Potrivit unor surse locale, se pare că șoferița craioveancă ar fi vrut să parcheze autoturismul în zona magazinului, însă ar fi încurcat frâna cu accelerația și astfel a intrat în incinta acestuia accidentându-l pe cumpărtor.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier, în cauză fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți