24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Liberalii olteni au votat în unanimitate candidatura lui Nicolae Ciucă la președinția României

- Advertisement -

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, este unul dintre candidații la președinția României, iar cele două tururi ale alegerilor prezidențiale vor avea loc în zilele de 24 noiembrie și 8 decembrie, iar duminică, 15 septembrie 2024, s-a desfășurat Congresul Național al PNL în care președintele Senatului a fost desemnat oficial candidatul formațiunii politice la aceste alegeri. La Congres a fost prezentă și o.delegație alcătuită din zeci de membri ai Organizației Olt a PNL, din care au făcut parte, printre alții, deputatul Gigel Știrbu, președintele liberalilor olteni, și Mario De Mezzo, primar ales al municipiului Slatina.

PNL-iștii din județ au votat în unanimitate ca Nicolae Ciucă să fie candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al României.

„Delegația PNL Olt a fost prezentă, astăzi (duminică n.r.), la Consiliul Național al Partidului Național Liberal, unde și-a arătat susținerea pentru domnul președinte, Nicolae Ciucă. Liberalii au votat în unanimitate ca domnul Nicolae Ciucă să fie candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al României”, este postarea făcută de liberali pe pagina oficială de Facebook a PNL Olt.

În cadrul discursului său din timpul Congresului, Nicolae Ciucă, a declarat: „Să sprijinim, să apărăm și să muncim pentru români. Întotdeauna am oferit poporului român întreaga noastră competență politică, bazată pe aceste valori: libertate și prosperitate. Vă propun să rămânem concentrați pe aceste obiective, sunt cele mai bune obiective pentru țară. PNL e un partid viu, cu istorie și tradiție, cu oameni de calitate. Un partid care a realizate marile reforme, un partid cu conștiință și valoare”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți