24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Lucrările de modernizare de la Ambulatoriul SJU Slatina, finalizate. Alte zeci de cabinete de la etajul I al Corpului Materno-Infantil intră în renovare și se relochează

- Advertisement -

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina a anunțat luni, 16 septembrie 2024, că s-a încheiat prima etapă a lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, derulat de Consiliul Județean Olt cu finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Urmează acum începerea celei de-a doua etape a lucrărilor, situație care impune relocarea temporară a cabinetelor medicale care își desfășoară activitatea la etajul I al Corpului Materno Infantil al celei mai mari unități spitalicești din județul Olt. 17 cabinete vor fi astfel relocate pe.etajul I în spațiile deja renovate din același corp al spitalului, unul va funcționa la fosta Secție Psihiatrie, iar cabinetele de Radiologie din ambulatoriu își suspendă temporar activitatea, pacienții fiind redirecționați în Pavilionul Central al SJU.

Angela Nicolae, manager al Spitalului Slatina, a spus că, începând cu ziua de miercuri, 18 septembrie 2024, vor fi relocate pe același nivel al corpului de clădire, etajul I al Corpului Materno Infantil, în spațiile deja reabilitate, cabinetele următoare: Chirurgie si Ortopedie Infantilă, Pediatrie, Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă, Chirurgie Generală/Toracică, ORL, Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Audiologie/Audiometrie, Urologie, Ortopedie și Traumatologie, Oftalmologie, Medicina Muncii, Neurologie, Obstetrică-Ginecologie, Oncologie, Sala tratamente, Punct recoltare analize, Registratură și secretariat ambulatoriu. Și Cabinetul Pneumologie din cadrul ambulatoriului integrat va fi relocat, începând de luni, 16 septembrie, acesta funcționând în sediul situat pe strada Drăgănești, nr. 3, din Slatina, fosta Secție de Psihiatrie a spitalului. De asemenea, activitatea cabinetelor Radiologice din cadrul Ambulatoriului integrat va fi suspendată temporar pe perioada desfășurării lucrărilor, iar pentru investigații radiologice pacienții vor fi redirecționați în cabinetele din Pavilionul Central.

Accesul pacienților în Ambulatoriul integrat Spitalului Județean de Urgență Slatina se va realiza prin curtea interioară a unității sanitare, folosind uintrarea principală din Corpul Materno-Infantil și lifturile, pentru accesul la cabinetele de specialitate de la etajul I. Accesul pacienților pediatrici la Cabinetele Pediatrie și Chirurgie și Ortopedie Infantilă se va face utilizând intrarea dinspre Parcul Pitești (Centrul de hemodializă), pe scara de serviciu.

„Regretăm disconfortul creat și îi asigurăm pe toți beneficiarii că întreprindem toate demersurile, astfel încât activitatea cabinetelor relocate să se desfășoare în condiții de calitate și siguranță”, a mai precizat directorul SJU Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți