17.3 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Tânăr din Ghimpețeni, reținut de polițiștii olteni după ce și-a incendiat casa

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut marți, 17 septembrie, un bărbat cercetat pentru distrugere prin incendiere. Aflat se pare sub influența băuturilor alcoolice, acesta a dat foc la unele bunuri, iar flăcările s-au extins la întreaga sa locuință.

Un vecin a fost cel care i-a alertat pe oamenii legii, fapta având loc în cursul zilei de luni.

„În fapt, la data de 16 septembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, din comuna Ghimpețeni, cu privire la faptul că la locuința vecinului său a izbucnit un incendiu. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Ghimpețeni, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi incendiat mai multe bunuri din locuință, iar focul s-a extins asupra întregului imobil. Incendiul a fost lichidat de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, nefiind înregistrate victime omenești. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, marți, 17 septembrie, sub supravegherea procurorului de caz de la Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Iar în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie, acesta urmează a fi prezentat unei instanțe de judecată, cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți