23.1 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Slatina. Autobuzele Loctrans care circulă pe Linia 1 nu mai opresc în Stația ACH

- Advertisement -

Continuă lucrările de infrastructură de pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, sunt în plină desfășurare, motiv pentru care conducerea Loctrans, operatorul public de transport local din municipiul reședință a județului Olt, a luat decizia ca autobuzele ce circulă pe Linia 1 să nu mai oprească în Stația ACH.

Anunțul a fost făcut în cursul zilei de vineri, 20 septembrie 2024, pe pagina oficială de Facebook a Loctrans. Așadar, capăt de plecare și sosire ale autobuzelor ce circulă pe L 1 va fi Stația Catedrală.

„Având în vedere lucrările de infrastructură rutieră ce se desfășoară pe strada Tudor Vladimirescu, vă informăm că autobuzele operatorului de transport public local, Loctrans SA, nu vor mai putea atinge stația ACH ce deservește linia de transport L 1. Până la finalizarea lucrărilor de infrastructură rutiere care ne pot permite accesul către stația de călători, capăt de linie pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor va fi cea din zona Catedrală. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții Loctrans.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți