21.7 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni și angajații Primăriei Slatina s-au alăturat campaniei „Let’s Do It, Romania!” și au făcut curățenie la marginea urbei

- Advertisement -

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au răspuns cu entuziasm sâmbătă, 21 septembrie, invitației organizației „Let’s Do It, Romania!” și s-au implicat, alături de sute de alți voluntari, printre care și angajați ai Primăriei Slatina, în activitățile desfășurate în cadrul Zilei Naționale de Curățenie, o zi dedicată protejării mediului înconjurător. Aceștia au fost prezenți la marginea municipiului reședință a județului Olt, înspre Barajul Slătioara de pe râul Olt, locul de întâlnire încă de la primele ore ale dimineții fiind intersecția străzii Basarabilor cu strada ce duce către Mănăstirea Clocociov.

„Pentru noi toți, natura este un dar prețios, iar fiecare dintre noi are o responsabilitate esențială în a o proteja. Polițiștii olteni au simțit nevoia să fie prezenți, pentru a-și aduce contribuția la curățarea mediului înconjurător și la construirea unui viitor mai curat pentru comunitatea noastră. Prin puterea exemplului, ne dorim să inspirăm și să motivăm cetățenii să se implice activ în menținerea unui mediu înconjurător curat și sănătos. Fiecare gest contează și poate aduce o schimbare pozitivă! Voluntariatul polițiștilor, care au ales să adune deșeurile aruncate neglijent în zonele periferice ale municipiului Slatina, este un mod de a transmite un mesaj clar: ‘împreună putem face lumea în care trăim un loc mai frumos și mai curat’. De la mic la mare, fiecare dintre noi poate contribui la o comunitate mai verde și mai armonioasă!”, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

Și alături de acești voluntari au fost și zeci de angajați ai Primăriei Slatina: „Le mulțumim tuturor voluntarilor care au participat astăzi (sâmbătă n.r.) la curățenia orașului nostru, marcând prima colaborare dintre Municipiul Slatina și ‘Let’s Do It, România!’. Astăzi am demonstrat, împreună cu toți voluntarii noștri minunați, că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Fiecare sac strâns, fiecare metru de spațiu verde curățat ne aduce mai aproape de un viitor sustenabil. Apreciem enorm implicarea și energia voastră!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți