25.2 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Corăbienii, și nu doar ei, sunt invitați la Bâlciul Anual din orașul de pe malul Dunării

- Advertisement -

Reprezentanții Primăriei orașului Corabia, instituție publică condusă de edilul Iulică Oane, anunță, cu entuziasm și bucurie, organizarea unei noi ediții a Bâlciul Anual din urbea aflată pe malul Fluviului Dunărea.

Astfel, în perioada 12 – 14 Octombrie, corăbienii, dar și persoane din localitățile învecinate, sunt așteptate în Piața Independenței și pe segmentul bulevardului 1 Mai, cuprins între intersecția cu strada Tudor Vladimirescu și strada Ștefan cel Mare, să ia parte la bâlciul de unde unde nu vor lipsi comercianții cu produse tradiționale, tarabele cu diverse chilipiruri și, bineînțeles, tiribombele, toboganele gonflabile și alte atracții pentru copii și tineri.

„Vă așteptăm cu drag să fiți parte a acestor zile de sărbătoare, să ne distrăm împreună în siguranță și să sărbătorim spiritul unit al comunității noastre! Bâlciul Anual din Corabia este una dintre ocaziile prin care celebrăm diversitatea culturii noastre locale și o oportunitate de a întări legăturile dintre noi și de a construi împreună amintiri de neuitat. Comercianții care au deținut spații la bâlciul din 14 Octombrie 2023, și care doresc să închirieze și în acest an, sunt rugați să ia legătura cu Florin Luță la telefonul 0744.431.350 sau e-mail: lutaflorea@gmail.com”, este invitația de a participa la bâlci pe care a adresat-o Dan Oltean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți