25.2 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

CAO: Echipele lucrează în zona Palatului de Justiție din Slatina

- Advertisement -

Compania de Apă Olt continuă investițiile pentru reabilitarea rețelelor de apă din Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”, o lucrare amplă fiind desfășurată la această dată în zona străzii Mănăstirii din municipiul reședință a județului Olt, dinspre Tribunalul Olt spre bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

„În acest moment, antreprenorul care se ocupă de execuția lucrărilor intervine în zona Palatului de Justiție, de la sensul giratoriu către Bulevardul A. I. Cuza. Este o continuare a lucrărilor de reabilitare atât a conductei de distribuție apă potabilă DN 400 (punct de conectare strada Basarabilor, str. Ștrandului, strada Arcului, str. Mănăstirii; până în str. Primăverii, intersecție cu A. I.Cuza), cât și a conductei de aducțiune DN 500 (tronson str. Arcului către Stația de Pompare Treapta II)”, transmite CAO.

Potrivit sursei citate, din cauza acestor lucrări, pe strada Primăverii (zona Palatului de Justiție) se circulă pe un singur sens, iar pe strada Mănăstirii este interzis accesul autoturismelor, cu excepția riveranilor.

„Facem apel la conducătorii auto să respecte marcajele rutiere montate și să aleagă rute alternative pentru a evita blocajele în trafic. Ne cerem scuze pentru disconfortul vizual și auditiv, dar realizăm aceste investiții pentru îmbunătățirea calității apei și a serviciilor furnizate cetățenilor din municipiul Slatina!”, au mai precizat reprezentanții companiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți