31.2 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Un fost polițist, găsit mort pe o baltă din apropierea râului Olt, la Băbiciu

- Advertisement -

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați în dimineața zilei de 26 septembrie 2024, în jurul orei 08:30, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că trupul unei persoane plutește pe o baltă din apropierea râului Olt, în comuna Băbiciu. S-a stabilit că ar fi vorba despre un bărbat din Capitală care stătea în localitate, acesta fiind, potrivit unor surse locale, fost polițist, pensionar de aproximativ șapte ani.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu, care, cu sprijinul localnicilor, au extras persoana la mal. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiul București. Din nefericire, medicii au constatat decesul bărbatului, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, în vederea efectuării autopsiei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Pe trupul bărbatului nu s-au găsit urme de violență, nefiind suspiciuni de omor, dar polițiștii au întocmit dosar penal în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți