21.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Aproximativ 90 de șoferi testați de polițiști cu aparatele etilotest și DrugTest, în timpul raziei din Scornicești. S-au găsit și trei autoturisme pe care era pus sechestru

- Advertisement -

În orașul Scornicești, din județul Olt, a avut loc în seara zilei de vineri, 27 septembrie 2024, o amplă acțiune, coordonată de Inspectoratul de Poliție Județean Olt, având drept scop prevenirea și combaterea oricăror fapte care ar putea afecta ordinea și siguranța publică. S-au găsit mai multe nereguli, în total fiind verificate sute de persoane și autoturisme. Au fost date și peste zece amenzi, în cuantum de peste 7.000 de lei, însă au existat și aproape 90 de șoferi ce au fost testați de polițisti cu aparatele etilotest și DrugTest. Totodată, oamenii legii au descoperit trei mașini pe care era pus sechestru.

Agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ, la acțiunea de la Scornicești au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale, dar și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

„Aproximativ 90 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest sau de depistare a substanțelor psihoactive, fiind verificate 354 de persoane și 153 de autovehicule. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.105 lei, iar ca măsură complementară au fost reținute șase certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au identificat trei autoturisme aflate sub sechestru..În urma acțiunilor desfășurate, nu au fost constatate fapte de natură penală și nu au fost înregistrate evenimente cu impact negativ asupra ordinii și siguranței publice”, a spus reprezentantul IPJ Olt.

Purtătorul de cuvânt al instituției din subordinea Ministerului Afacerilor Interne a mai declarat că Poliția subliniează importanța acestor acțiuni de prevenție și reiterează angajamentul său ferm pentru menținerea siguranței cetățenilor și a ordinii publice în întregul județ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți