2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier la Brebeni. Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital

- Advertisement -

Un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane a avut loc, în dimineața zilie de luni, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, din judeţul Olt.

Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în urma coliziunii dintre acestea fiind nevoie, la fața locului, de intervenția mai multor echipaje de salvatori de la Serviciul de Ambulanță Județean și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

Cele două persoane rănite în urma impactului dintre cele două mașini au fost preluate și transportate la spital, în vederea efectuîării de investigații medicale amănunțite.

Echipaje ale polițiștilor rutieri au ajuns și acestea la fața locului, pentru efectuarea de cercetări și stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

La data de 30 septembrie, în jurul orei 07:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, printr-un apel de tip eCall, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Izvoarele, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din comuna Mărunței, care se deplasa din sens opus. În urma evenimentului rutier, două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de accident este șoferul din Izvoarele care a pierdut controlul direcției de mers, intrând pe contrasens și lovind mașina condusă regulamentar, din sens opus, de tânărul din Izvoarele.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți