13.1 C
Slatina
duminică,6 octombrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Polițiștii olteni, acțiune cu efective mărite în Slatina. Aproape 100 de șoferi testați cu aparatele etilotest și DrugTest, iar peste 150 de persoane și 100 autovehicule au fost verificate

- Advertisement -

În dimineața zilei de miercuri, 2 octombrie, în intervalul orar 07:00 – 10:00, în municipiul Slatina a avut loc o amplă acțiune, coordonată de Inspectoratul de Poliție Județean Olt, având drept scop prevenirea și combaterea oricăror fapte care ar putea afecta ordinea și siguranța publică. La această acțiune au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, alături de care au fost prezenți și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt. Neregulile nu au întârziat să apară, polițiștii aplicând și 20 de amenzi. Totodată, oamenii legii au testat cu aparatele etilotest și DrugTest aproape o sută de șoferi, au legitimat peste 150 de persoane, fiind verificate și peste 100 de autovehicule.

„Prin activitățile desfășurate s-a urmărit, în principal, prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, în baruri și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea persoanelor urmărite, dispărute sau a celor care au încălcat măsuri preventive. Aproximativ 100 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest sau de depistare a substanțelor psihoactive, fiind verificate peste 150 de persoane și 100 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, iar ca măsură complementară a abaterilor constatate la regimul rutier au fost reținute patru certificate de înmatriculare și un permis de conducere”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit sursei citate, în urma acțiunilor desfășurate, nu au fost înregistrate evenimente cu impact negativ asupra ordinii și siguranței publice.

Poliția olteană subliniază importanța acestor acțiuni de prevenție și reiterează angajamentul său ferm pentru menținerea siguranței cetățenilor și a ordinii publice în întregul județ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți