14.1 C
Slatina
duminică,6 octombrie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii de la Protecția Animalelor Olt, acțiune în mijlocul preșcolarilor de la o grădiniță din Curtișoara

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au vizitat vineri, 4 octombrie, o grădiniță din comuna Curtișoara, unde au organizat o serie de activități educative și recreative menite să-i învețe pe cei mici importanța grijii față de animale, în contextul marcării Zilei Mondiale a Animalelor. Pe parcursul vizitei, oamenii legii au distribuit copiilor afișe cu animale de colorat, încurajându-i să-și exprime creativitatea și să își imagineze animalele într-o lume prietenoasă și plină de culori.

„Activitatea a avut ca scop apropierea preșcolarilor de lumea animalelor într-un mod jucăuș și educativ. De asemenea, la finalul activității, fiecare copil a primit o diplomă de mulțumire pentru grija și dragostea față de animale, ca o recunoaștere simbolică a implicării lor în protejarea animalelor. În plus, cei mici s-au bucurat de ștampile cu modele de animale, pentru a marca acest moment special. Prin aceste activități, polițiștii au urmărit să le transmită copiilor un mesaj important despre respectul și responsabilitatea față de animalele de companie și cele sălbatice, evidențiind rolul crucial pe care fiecare dintre noi îl are în protejarea lor”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Ziua Mondială a Animalelor, celebrată pe 4 octombrie, este un prilej de conștientizare a importanței protejării animalelor și a drepturilor acestora. Evenimentul organizat de Biroul pentru Protecția Animalelor al Inspectoratului de Poliție Județean Olt face parte dintr-o serie mai amplă de acțiuni destinate sensibilizării publicului, cu scopul de a educa tinerele generații despre grija și respectul față de animale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți