11.2 C
Slatina
miercuri,9 octombrie,2024

Ultimele Articole

Primăriile din Slatina, Iancu Jianu, Izvoarele, Bălteni, Piatra Olt și spitalele din Slatina, Corabia, printre instituțiile din județ care fac angajări

- Advertisement -

Potrivit portalului posturi.gov.ro, în data de 8 octombrie erau aproximativ zece autorități publice locale și instituții din județul Olt care fac angajări. În total, sunt disponibile 16 locuri de muncă, majoritatea dintre acestea fiind disponibile la nivelul unor primării, dar și la unități medicale. Printre ele sunt Primăria municipiului Slatina (FOTO), primăriile comunelor Iancu Jianu, Izvoarele, Bălteni, Primăria orașului Piatra Olt, Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Orășenesc Corabia. 

Spitalul din orașul de la malul Fluviului Dunărea, Corabia, are în prezent cele mai multe joburi scoase la concurs. Aici se caută: un asistent medical debutant, studii superioare, specialitatea medicină generală, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Secţiei Pediatrie, doi asistenți medicali debutanți, studii postliceale, specialitatea medicină generală, pe perioadă nedeterminatã, în cadrul Secţiei Medicinã Internã; un asistent medical debutant, studii postliceale, pe perioadă nedeterminată, specialitatea medicină generală, în cadrul Compartimentului Chirurgie.

Restul locurilor de muncă existente în Olt sunt distribuite altfel: tehnician veterinar, tr. II în cadrul Serviciului pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân și paznic în cadrul Compartimentului Pază Adăpost la Primăria municipiului Slatina; șef Serviciu, electrian la Primăria Iancu Jianu; medic specialist, specialitatea anatomie patologică, nivel de studii superioare, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, la Serviciul Anatomie Patologică al Spitalului Județean de Urgență Slatina; secretar-dactilograf debutant, nivel studii medii, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Compartimentului Administrativ Secretariat al Spitalului Orășenesc Corabia; îngrijitor I, studii medii, pe perioadă nedeterminată, la structura Administrativ a Liceului Teoretic „Ioniță Asan” Caracal; psiholog practicant, din cadrul Compartimentului Asistență Psihologică al Unității Militare 01252 Caracal; inspector, clasa I, grad debutant, Compartiment asistență socială din cadrul Primăriei comunei Izvoarele; paznic în cadrul Compartimentului Tehnic – Administrativ și Situații de Urgență al Primăriei comunei Bălteni; conducător auto, treaptă profesională II, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Serviciului Arhitectură și Amenajarea Teritoriului – Compartiment Transport din cadrul Primăriei oraşului Piatra Olt și medic specialist în specialitatea obstetrică-ginecologie, studii superioare, în cadrul Compartimentului Obstetrică-Ginecologie al Spitalului Orășenesc Corabia.

Anunțurile referitoare la ultimele trei joburi expiră spre sfârșitul acestei săptămâni, respectiv în zilele de 10 și 11 octombrie.

Mai multe informații legate de condițiile de participare la concursurile organizate pentru aceste posturi, dar și care este calendarul de desfășurare a probelor acestora, pot fi consultate accesând acest LINK.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți