16.8 C
Slatina
miercuri,9 octombrie,2024

Ultimele Articole

Trafic restricționat în Slatina, timp de aproape patru zile, pentru desfășurarea evenimentului „Ziua Recoltei”

- Advertisement -

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt transmit că începând de joi, 10 octombrie, ora 14:00, pentru aproape patru zile, adică până luni, 14 octombrie 2024, la ora 10:00, traficul rutier va fi blocat, pe ambele sensuri, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, de la intersecția cu strada Libertății (Poșta Mare n.r.) până la intersecția cu strada Basarabilor (fostul Magazin „Oltul” n.r.), pentru desfășurarea evenimentului „Ziua Recoltei 2024”. Manifestarea este organizată de Asociația Tinerilor Fermieri, din județul Olt, în parteneriat cu Consiliul Județean Olt și Primăria Slatina.

Cum traficul rutier în zona respectivă este restricționat, șoferii sunt sfătuiți de polițiști să circule pe rute alternative.

„Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului, recomandăm conducătorilor auto să respecte măsurile de restricționare a traficului impuse de polițiștii rutieri și să folosească rute alternative de deplasare”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Zeci de fermieri olteni sunt așteptați să ia parte la „Ziua Recoltei” de la Slatina pentru a-și vinde produsele tradiționale românești pe care le produc. Totodată, pentru publicul prezent organizatorii au pregătit și momente artistice cu soliști vocali și mai multe ansambluri folclorice din județul Olt, inclusiv Ansamblul „Doina Oltului” al Centrului Județean de Cultură și Artă, instituție din subordinea CJ, dar și concerte ce vor fi susținute de Antonia, Alex Velea și Babasha.

FOTO: Arhivă (Imagine reprezentativă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți