1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Trei persoane rănite într-un accident produs pe DJ 653, în zona satului Recea – Valea Mare. Erau într-o mașină care s-a răsturnat

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de vineri, 11 octombrie, în jurul orei 16:22, pe Drumul Județean 653, în afara satului Recea al comunei Valea Mare. Trei persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile, fiind transportate la spital, pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire producerea evenimentului rutier de pe DJ 653, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Valea Mare, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv o curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara drumului. Impactul a fost unul violent, având în vedere că una dintre roțile mașinii, care a rămas pe plafon, a fost ruptă. Iar printre cei care au acordat primul ajutor răniților au fost salvatorii de pe echipajele pompierilor, inclusiv paramedicii SMURD, dar și cadrele medicale de pe autospecialele Serviciului de Ambulanță Județean Olt.

Sursă foto: Captură video Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți