2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Lista cu candidații PNL Olt pentru alegerile parlamentare, depusă de liberali la Biroul Electoral Județean Olt

- Advertisement -
Au strâns semnăturile necesare pentru a putea candida la alegerile parlamentare din data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, iar în după-amiaza zilei de luni, 14 octombrie, în jurul orei 13:00, s-au prezentat la sediul Biroului Electoral Județean Olt, care își desfășoară activitatea în sediul Instituției Prefectului pentru a depune dosarele de candidatură. Vorbim de liberalii olteni care și-au depus candidaturile pentru Camera Deputaților și Senatul României.

Dacă la Camera Deputaților lista este deschisă de deputatul PNL Gigel Știrbu, președinte al Filialei Olt a PNL, la Senat pe prima poziție se află Marian Vasile, prim-vicepreședinte PNL Olt și primar al comunei Studina. Echipa liberalilor a fost condusă de deputatul PNL de Olt Gigel Știrbu, alături de care au fost și candidații la Parlamentare, dar și Mario De Mezzo, primar ales al municipiului Slatina.

„Vă mulțumesc că ați dat curs invitației noastre de a fi alături de noi astăzi (luni n.r.), când Filiala Partidului Național Liberal Olt a depus listele pentru candidatura la alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024. Avem o listă care cuprinde oameni cu experiență, oameni cu competențe dovedite în administrația locală și centrală. Avem oameni la prima candidatură pentru Parlamentul României, oameni care aduc o energie pozitivă și proaspătă în cadrul PNL. Este o listă pe care noi o aducem în fața locuitorilor și cetățenilor din județul Olt, ca fiind rezultatul unei alegeri excepționale din partea noastră, pentru ca județul Olt să aibă parte de o reprezentare așa cum o merită. Acest județ credem noi că a început să facă o schimbare în bine, o schimbare pozitivă, schimbare care a început la alegerile locale din acest an, când locuitorii din Slatina au dovedit că își doresc altceva. Astăzi (luni n.r.) este o zi de mare sărbătoare pentru Partidul Național Liberal și sperăm că în urma alegerii făcute de către locuitorii județului Olt, cei care vor prelua mandatul din partea PNL, cu votul cetățenilor, își vor duce la bun sfârșit mandatul în folosul și spre beneficiul locuitorilor acestui județ. Vreau să-i asigurăm pe cetățeni că în mijlocul atenției parlamentarilor PNL se va afla de fiecare dată cetățeanul. Le promitem că vom fi o echipă care nu va obosi absolut deloc, pentru a rezolva problemele cu care cetățenii acestui județ se confruntă și, din păcate, sunt destule. Îi așteptăm pe toți la vot, începând de pe data de 24 noiembrie, continuând cu 1 decembrie – parlamentarele și 8 decembrie – turul 2 la prezidențiale! Victorie!”, a transmis șeful liberalilor din județ, la scurt timp după ce PNL Olt a depus dosarele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat.

„Astăzi (luni, 14 octombrie n.r.), Filiala PNL Olt a depus oficial lista de candidați pentru Alegerile Parlamentare din 1 decembrie 2024! Această listă reprezintă un echilibru perfect între experiență și energie nouă: oameni cu competențe dovedite, care au demonstrat că pot livra rezultate și oameni plini de entuziasm, gata să aducă un suflu proaspăt în politica românească. Suntem uniți de un singur scop: să acționăm în interesul cetățenilor și pentru binele județului Olt și al întregii țări. Credem în puterea comunității și în importanța fiecărui vot pentru viitorul nostru comun. Pe 1 decembrie, vă invităm să ieșiți la vot și să aveți încredere că vom lucra pentru comunitatea noastră, pentru fiecare dintre voi! Împreună, putem construi un viitor mai bun!”, au comunicat liberalii și pe pagina oficială de Facebook a PNL Olt.

Listele cu candidații pentru Camera Deputaților și Senat, conform prezentării deputatului Știrbu

Camera Deputaților: 1. Gigel Ştirbu; 2. Florin Tiutiu, actualmente primar al comunei Nicolae Titulescu (ales edil din partea PSD pentru un nou mandat); 3. Ionel Obretin; 4. Mariana Gheorghe, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Olt; 5. Sorin Jianu; 6. Adela Pantelie; 7. Cristinel Rădoi; 8. Ionuț Rădulescu.

Senat: 1. Marian Vasile; 2. Marius Bălaşa, director Casa Corpului Didactic Olt; 3. Laura Giura, actualmente primarul interimar al municipiului Slatina; 4. Victor Iacobescu, profesor; 5. Radu Şurlan.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți