2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Trei autoturisme implicate într-un accident rutier produs la Lisa – Schitu. O femeie a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație luni după-amiază, în jurul orei 13:05, la intersecția Drumului Județean 546 A cu Drumul Comunal 93, în afara satului Lisa al comunei Schitu. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, în urma căruia o femeie a necesitat acordarea primului ajutor, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Slatina în vederea efectuării de invstigații medicale amănunțite. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea accidentului, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Schitu, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 46 de ani, din localitatea Seaca. În urma evenimentului rutier, elemente de caroserie ale autoturismelor implicate în eveniment au avariat un alt autorurism, iar o femeie a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului este șoferul din Schitu care venea dinspre Brebeni și se îndrepta spre Schitu, iar la intersecția cu DC 93, pentru a intra spre satul Lisa, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar pe DJ 546 A, de către bărbatul din Seaca, și a intrat în coliziune cu acesta.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți