2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Bogdan Mihuți îi ia locul deputatului Adrian Chesnoiu care și-a anunțat retragerea de pe listele PSD Olt pentru alegerile parlamentare

- Advertisement -
În cursul după-amiezii zilei de luni, 14 octombrie 2024, reprezentanții organizației județene Olt a Partidului Social Democrat au anunțat cine îi ia locul deputatului Adrian Chesnoiu care în această zi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD din Slatina, și-a anunțat retragerea de pe lista candidaților formațiunii politice pentru alegerile parlamentare din data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Motivele anunțării retragerii au fost unele personale, a spus parlamentarul, iar pe locul 3 ca și candidat pentru Camera Deputaților este acum Bogdan Mihuți, vicepreședinte al Tineretului Social Democrat Olt și director al Centrului Cultural Municipal „Radu Șerban” Caracal, propunerea venind, bineînțeles, din partea organizației municipale a PSD Caracal.
„Colegul nostru, Adrian Chesnoiu, și-a anunțat, în cadrul conferinței de presă de astăzi, retragerea de pe lista candidaților pentru alegerile parlamentare. Este o decizie asumată și responsabilă pe care i-o respectăm. A arătat, prin acest gest, cât de mult contează pentru el echipa din care face parte. De asemenea, a explicat pe larg, atât în cadrul conferinței de presă, cât și pe pagina personală de Facebook, motivele deciziei și îi mulțumim pentru un gest de onoare, pe care nu mulți l-ar fi luat în considerare. În consecință, organizația municipală a PSD Caracal propune, pentru locul eligibil pe lista de candidați la Camera Deputaților, pe Bogdan Florian Mihuți, un tânăr apreciat de comunitate, care a trecut prin toate etapele profesionale și politice și care va asigura reprezentativitatea unei organizații puternice. Bogdan, vicepreședinte al TSD Olt, ocupă poziția a treia pe lista pentru Camera Deputaților, demonstrând astfel încrederea noastră în vocea tinerilor. Am avut grijă ca fiecare regiune din județul Olt să fie reprezentată de oameni serioși și profesioniști, care sunt pregătiți să muncească în Parlament pentru a apăra interesele județului nostru. Programul nostru pentru Olt rămâne neschimbat și este dedicat dezvoltării durabile și modernizării tuturor comunităților locale”, este anunțul făcut de PSD Olt pe pagina oficială de Facebook.

Despre retragerea deputatului Chesnoiu de pe lista candidaților PSD Olt pentru Camera Deputaților a adresat câteva cuvinte și Ion Doldurea, primar al municipiului Caracal și președinte PSD Caracal.

„Adrian Chesnoiu este acel prieten pe care ni-l dorim cu toții pentru sinceritatea, asumarea și, poate cel mai important, capacitatea sa de a se dedica unui proiect de echipă! Ca prieten sunt trist, văzând cum reaua credință și anumite interese perfide aduc un om deosebit în pragul unei decizii care ne afectează pe toți. Cu o pregătire complexă, cu o capacitate de observație deosebită care îi permită să ia pulsul vieții reale și să găsească soluții sustenabile la provocări de tot felul, vizionar, cu un caracter puternic și o educație morală cum rar mi-a fost dat să văd, Adi ne-a dat încă odată dovada că pentru el, noi toți contăm! Ca președinte al PSD Caracal sunt norocos să îl am lângă mine ca partener în conducere. Pentru că Adi este acel om de echipă care reușește să unească și să motiveze prin exemplul său. Am construit împreună, am dat viață comunității noastre, am câștigat detașat două runde de alegeri în ciuda tuturor mizeriilor și minciunilor aruncate în online de așa zișii ‘justițiari’ și ‘iubitori ai Caracalului’. Faptele noastre se văd și continuăm în echipă! Adi, sunt mândru de tine!”, a declarat Doldurea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți