2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

DASIP Slatina modernizează mai multe străzi din municipiu

- Advertisement -

De când se află sub o nouă conducere, mai toate direcțiile din cadrul Primăriei Slatina au început să posteze pe paginile oficiale de Facebook activitățile pe care le desfășoară în fiecare zi sau pe fiecare săptămână. Chiar dacă are același director, printre instituțiile menționate se numără și Direcția de Administrare a Străzilor și Iluminat Public, care la începutul acestei săptămâni a anunțat că pe mai multe străzi din municipiu sunt în plină derulare lucrări de modernizare.

Potrivit DASIP, pe strada Mesteacănului din Slatina a fost finalizată montarea bordurilor mari la partea carosabilă și așternerea balastului, fiind în plină execuție așternerea stratului de piatră spartă și montarea bordurilor mici la trotuare, iar pe străzile Armașului și Nicolae Buică a început să fie turnat stratul de uzură.

Angajații de la DASIP au remediat și defecțiunile apărute la sistemul de iluminat public pe străzile Lalelelor și Bradului și au montat lămpi cu led pe strada Păcii.

Iar pe strada Eugen Ionescu au fost demarate acțiuni de identificare a autoturismelor care par a fi abandonate, urmând ca lista cu acestea să fie transmisă Poliției Locale Slatina, pentru verificarea acestora în vederea demarării procedurii de ridicare de pe domeniul public.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți