2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Olt, reținut după ce polițiștii piteșteni l-au prins când vindea aproape 600 de grame de canabis

- Advertisement -

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii Serviciul Teritorial Pitești al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, au documentat miercuri, 16 octombrie, activitatea infracțională a unui bărbat de 36 de ani, originar din județul Olt, cercetat pentru trafic de droguri de risc.

Potrivit agentului șef principal Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în seara zilei de 16 octombrie, olteanul a fost prins în flagrant delict, în timp ce comercializa aproximativ 600 de grame de canabis, drog de risc.

S-a efectuat și o descindere la locuința bărbatului din Olt, aici fiind găsită încă o cantitate de canabis, dar și obiecte destinate porționării și cântăririi de droguri. Iar olteanul a fost reținut.

„Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința acestuia din județul Olt, fiind descoperită și ridicată o altă cantitate de canabis, obiecte destinate porționării și cântăririi de droguri, alături de alte mijloace de probă. Ieri (miercuri n.r.), 16 octombrie, procurorii DIICOT Pitești au dispus reținerea bărbatului, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc”, a transmis reprezentantul IPJ Argeș.

Acțiunea oamenilor legii piteșteni a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți