2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Doi tineri arestați în urma descinderilor efectuate în Caracal și București, în dosarul de trafic de droguri

- Advertisement -

În urma celor nouă percheziții domiciliare efectuate miercuri, 16 octombrie 2024, de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt, din care opt în municipiul Caracal, județul Olt, și una în municipiul Capitală, a fost dispusă reținerea a doi tineri, cu vârste de 34 și 37 de ani, din Caracal, și măsura controlului judiciar față de un alt caracalean, de 19 ani, toți trei cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Ulterior, cei doi caracaleni reținuți au fost prezentați magistraților Tribunalului Olt, care au dispus în cazul lor arestarea preventivă pentru o lună.

La descinderi s-a găsit și o cantitate importantă de droguri, mare parte din ea fiind porționată și ambalată în 64 de doze destinate vânzării.

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost descoperite și ridicate o cantitate de canabis, în parte porționată și ambalată în 64 de doze destinate comercializării, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă. Astăzi (joi, 17 octombrie n.r.), judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a persoanelor reținute, pentru 30 de zile”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Patru persoane, toate din Caracal, au fost anchetate în cauza penală, a mai spus reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Olt: „Din materialul probator administrat a rezultat că patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, ar fi procurat, deținut și comercializat canabis (drog de risc) către consumatori din județul Olt și municipiul București, cu 60 de lei pentru un gram”.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate București și Craiova, jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți