13.1 C
Slatina
sâmbătă,19 octombrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Percheziții în urma încăierării dintre cele două familii din Drăgănești Olt. Polițiștii au reținut persoane

- Advertisement -

Oamenii legii au continuat cercetările în dosarul penal de violență în familie, amenințare, violare de domiciliu, încăierare și distrugere înregistrat în urma scandalului dintre cele două familii din Drăgănești Olt, ce a avut loc în seara zilei de miercuri, 16 octombrie, iar în cauză vineri, 18 octombrie 2024, au avut loc descinderi la patru adrese din oraș, în urma acestora fiind reținute două persoane, respectiv doi tineri de 19 și 27 de ani, ambii din localitate.

„În dimineața zilei de 18 octombrie, polițiștii din cadrul Poliţiei orașului Drăgănești Olt au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în orașul Drăgănești Olt, la locuințele persoanelor implicate în evenimentul din seara de 16 octombrie, în localitatea menționată anterior, pentru documentarea activității infracționale. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri care privesc posibila activitate infracțională sau care ajută la documentarea activității infracționale. După administrarea probatoriului, politiștii au emis câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a două dintre persoanele cercetate, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Secției de Poliție Rurală 7 Dăneasa, dar și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Reamintim că în noaptea de miercuri spre joi, 16 spre 17 octombrie 2024, în jurul orei 22:10, un bărbat din Drăgănești Olt a sesizat IPJ Olt, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns în curtea locuinței sale, i-au distrus geamurile și l-au lovit. Un tânăr de 17 ani, din Drăgănești Olt, a venit însoțit de alte patru persoane, tot din Drăgănești, și ar fi vrut să o ia acasă la el pe nepoata bărbatului, o adolescentă de 16 ani, din municipiului Slatina, care i-ar fi concubină, însă acesta și familia sa nu ar fi fost de acord.

Între apelant și doi membri ai familiei sale, dar și cele cinci persoane din Drăgănești Olt s-ar fi iscat o încăierare, nepoata bărbatului fiind amenințată și lovită de adolescentul de 17 ani. Pe numele acestuia polițiștii au emis ordin de protecție prin care i s-a impus să nu se mai apropie de tânăra de 16 ani și dr locuințele acesteia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți