14.1 C
Slatina
sâmbătă,19 octombrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Polițiștii Biroului Protecția Animalelor Olt, descinderi la patru adrese din Izvoarele după ce un tânăr de 28 de ani a bătut un câine ogar pe un câmp

- Advertisement -

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au pus în aplicare în dimineața zilei de sâmbătă, 19 octombrie 2024, patru mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane fizice, din comuna olteană Izvoarele. Descinderile oamenilor legii s-au desfășurat într-un dosar penal întocmit de procurorii Parchetului Slatina.

Cercetările anchetatorilor au fost în cazul unui tânăr de 28 de ani, care este acuzat că a bătut câinele ogar al unui consătean pe un câmp, polițiștii Biroului Poliției Animalelor Olt sesizându-se din oficiu cu privire la cele întâmplate în noaptea de duminică spre luni, 13 spre 14 octombrie. Oamenii legii au intrat în posesia unor imagini video cu tânărul care ar fi lovit animalul cu un par în cap, în repetate rânduri.

„Activitățile au fost desfășurate pentru administrarea probatoriului într-un dosar penal, constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, în care sunt efectuate cercetări pentru rănirea cu intenție a animalelor. În fapt, la data de 14 octombrie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Izvoarele, în noaptea de 13 spre 14 octombrie, ar fi exercitat acte de violență asupra unui exemplar canin din rasa ogar. În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor bunuri care privesc posibila activitate infracțională”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Activitățile polițiștilor au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Olt continuă cercetările în cauză, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale care se impun.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți