10.2 C
Slatina
luni,21 octombrie,2024

Ultimele Articole

Trei autoturisme implicate într-o tamponare ce a avut loc pe DEx 12, în zona Piatra Olt

- Advertisement -

Trafic desfășurat cu dificultate pe Drumul Expres (DEx) 12 Craiova – Slatina – Pitești, pe sensul de mers Balș spre Slatina, puțin înainte de ora prânzului a zilei de luni, 21 octombrie. Totul s-a întâmplat în urma coliziunii dintre trei autoturisme, ce s-a produs în jurul orei 11:00, în zona orașului Piatra Olt, județul Olt.

Din fericire, în urma coliziunii nu s-au înregistrat victime, fiind produse doar pagube materiale.

„Traficul este oprit aproximativ 30 de minute pe DEx 12, la kilometrul 35, pe sensul Craiova – Pitești, în zona localității Piatra-Olt, județul Olt, pentru extragerea în afara suprafeței de rulare a trei autoturisme implicate într-o coliziune nesoldată cu victime”, informau reprezentanții Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române în jurul orei 11:45 a zilei de luni.

Sursă foto: Martor

Potrivit unor surse, evenimentul rutier s-a produs din cauza unui conducător auto care transporta cu o autoutilitară materiale de construcții, iar un bax de polistiren, nefiind asigurat corespunzător, s-a desprins și a căzut pe carosabil. Iar pentru a evita impactul, cele trei autoturisme care erau în spatele vehiculului s-au lovit una de cealaltă. Polițiștii rutieri au reușit să-l identifice pe șoferul vinovat, acesta fiind sancționat contravențional pentru neasigurarea corespunzătoare a încărcăturii pe care o transporta.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți