6.2 C
Slatina
luni,21 octombrie,2024

Ultimele Articole

Echipele PSD și PNL Olt își promovează candidații pentru alegerile parlamentare, în mijlocul oamenilor din județ

- Advertisement -
De câteva zile încoace îi vedem pe străzi, prin scările de bloc, prin piețe, prin târguri, dar și prin alte zone ale localităților județului Olt pentru a vorbi cu cetățenii, în vederea promovării candidaților pentru alegerile parlamentare pentru Senat și Camera Deputaților, programate a avea loc în data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Vorbim de echipele principalelor partide existene la nivel național PSD și PNL, în fruntea cărora s-au aflat actuali parlamentari olteni, dar și candidații social democrați și liberali aflați pentru prima dată pe listele pentru parlamentare. 
Mesajul celor din echipa de campanie a PSD Olt este unul clar: „Suntem acasă în fiecare colț al județului! Retrospectiva finalului de săptămână ne găsește așa cum îi stă bine unui reprezentant al comunității: printre oamenii din Slatina, Balș, Potcoava, Vâlcele, Osica de Sus, Iancu Jianu, Vulturești, Izbiceni și Vădăstrița. Echipa care contează preia mesajele dumneavoastră și le transpune în acțiuni concrete”.

 

Iar în același sfârșit al săptămânii trecute, reprezentanții echipei de campanie a PNL Olt au fost în târgurile și piețele din Balș, Osica de Sus, Câmpu Mare (Dobroteasa), Tufeni și Izbiceni.
„Ca de fiecare dată, interacțiunea cu oamenii ne motivează și mai tare și ne întărește convingerea că județul Olt merită mai mult. Oltul nu trebuie să mai reprezinte un pol al sărăciei din România, iar echipa de deputați și senatori ai PNL Olt, după alegerile parlamentare și prezidențiale, prin programul și proiectele pe care le promovează, va pune umărul la dezvoltarea județului nostru”, au transmis liberalii.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți