17.5 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Bărbat de 48 de ani, din Găvănești, reținut de polițiști după ce și-a bătut soția

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut, în noaptea de luni spre marți, 21 spre 22 octombrie 2024, un bărbat cercetat pentru violență în familie. Este vorba despre un oltean de 48 de ani, din comuna Găvănești, care și-a lovit soția, în vârstă de 33 de ani, cu pumnii și picioarele, dar și un furtun, în cap și mai multe zone ale corpului.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă, 19 octombrie, oamenii legii fiind alertați cu privire la cele întâmplate în seara zilei de luni, 21 octombrie, de către tatăl vitreg al tinerei. Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal, în cazul său fiind emis și un ordin de protecție.

„În fapt, la data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Milcov, cu privire la faptul că fiica sa vitregă ar fi fost agresată fizic de către soțul acesteia, în timp ce se afla la domiciliul comun din localitatea Găvănești. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 19 octombrie, o tânără de 33 de ani, din comuna Găvănești, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi fost lovită cu pumnii, picioarele și un corp contondent, confecționat din cauciuc, în zona capului și a corpului, de către soțul acesteia, în vârstă de 48 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar împotriva bărbatului au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse din anchetă, conflictul dintre cei doi soți a fost unul spontan, care a izbucnit pe fondul consumului de alcool, dar și din cauza faptului că bărbatul avea gelozii.

După administrarea probatoriului, pe numele bărbatului a fost emisă luni noaptea ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți