18.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Consilier local din Brebeni, mort în urma unui accident produs în Teleorman. Primarul ales era văr cu el: „Suntem cu toții la «coadă» fără să știm”

- Advertisement -
O veste tristă avea să afle în cursul zilei de luni, 21 octombrie 2024, Florin Cârstea, primarul ales al comunei Brebeni. Un coleg din noua echipă de consilieri locali aleși la alegerile locale din iunie și-a pierdut viața, pe un pat al Spitalului Județean de Urgență Alexandria, după ce vineri, 18 octombrie, în jurul orei prânzului, a fost victima unui accident de circulație produs în comuna Gălățeni, județul Teleorman. 
Iulian Iosif, în vârstă de 56 de ani, din comuna Brebeni, efectua marcaje rutiere asupra Drumului Județean 601 C, fiind angajat la o firmă de profil, în momentul în care un bărbat de 82 de ani, din comuna Frăsinet, l-a acroșat cu autoturismul. Un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a fost întocmit în cauză, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului Videle.
„(…) Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând faptul ca nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Vestea l-a șocat pe edilul ales al comunei Brebeni, având în vedere că Iulian sau nea Jane așa cum îi spuneau apropiații era rudă cu acesta, fiind verișorul său.
„În fiecare minut cineva lasă această lume în urmă. Suntem cu toții la «coadă» fără să știm. Nu vom ști niciodată câți oameni sunt în fața noastră, nu ne putem deplasa la capătul rândului, nu putem ieși din rând, nu putem evita coada. Acum, a fost rândul tău vărul meu bun Iulian Iosif, consilier ales al comunei Brebeni. Faptul că nu am apucat să ne luăm rămas bun mă macină teribil. Adio dragul meu, acolo unde mergi te așteaptă toți ai noștri, Tuci mama mea, cea care te-a iubit ca pe fiul ei o să aibă grija ta! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun, Jane!”, este mesajul de condoleanțe pe care Florin Cârstea l-a transmis pe pagina sa oficială de Facebook.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți