17.3 C
Slatina
joi,24 octombrie,2024

Ultimele Articole

Spectacol dedicat Zilei Armatei Române la Teatrul Național Caracal. Obiecte de luptă, expuse de colecționari în foaierul instituției culturale

- Advertisement -
Teatrul Național „Ștefan Iordache” din Caracal a fost gazda miercuri, 23 octombrie 2024, gazda unui spectacol de excepție dedicat Zilei Armatei Române, sărbătorită săptămâna aceasta, în data de 25 octombrie. Garnizoana Caracal din cadrul Centrului Militar Județean Olt și Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” au fost organizatori ai unui frumos spectacol de dansuri foclorice și muzică patriotică, precum și a unei expoziții de obiecte de luptă din cele mai vechi timpuri pe care colecționarii le-au expus în foaierul teatrului, putând fi văzute de toți cei prezenți la evenimentul dedicat Zilei Armatei.
Iar în public au fost prezenți, printre alții, și deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu, Ion Doldurea, primar al muncipiului Caracal, și Bogdan Mihuți, candidat PSD Olt la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 1 decembrie.

 

„Organizat de Garnizoana din Caracal și Centrul Cultural Municipal «Radu Șerban», evenimentul ne-a trezit tuturor sentimentul recunoștinței pentru jertfa soldaților români și a dedicătii vieții lor unei cariere militare. Alături de Ion Doldurea, Primarul municipiului Caracal, consilierul local Lari Pătran și Bogdan Mihuți, candidat PSD Olt la Camera Deputaților, am adus un omagiu tuturor celor care au ales să își pună viața în slujba apărării poporului român. Am un respect deosebit pentru acești adevărați patrioți pentru care lucrul cel mai de preț este păstrarea integrității și securității țării”, a declarat parlamentarul social decmocrat la sfârșitul evenimentului dedicat Zilei Armatei Române.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți