11.7 C
Slatina
vineri,25 octombrie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Casă din comuna Morunglav, distrusă în urma unui incendiu devastator

- Advertisement -

Echipaje din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit vineri după-amiaza în comuna Morunglav, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la o locuință. Casa a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric produs la un conductor defect.

Potrivit căpitanului Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, în momentul sosirii primelor echipaje de pompieri, ardeau generalizat o locuință și o anexă aflată în apropierea acesteia.

Mai multe bunuri, printre care cinci butelii de aragaz, au fost evacuate din imobil, iar intervenția salvatorilor a durat aproape trei ore.

„Propagarea rapidă a incendiului a fost favorizată de cantitatea mare de mase plastice și materiale combustibile aflate în anexă și casă. Pe timpul intervenției au fost evacuate cinci butelii de aragaz, iar acoperișul casei și anexei s-au prăbușit. Misiunea a durat aproximativ trei ore”, a spus Băsășteanu.

Sursa citată a mai arătat că în urma nefericitului eveniment au ars locuința, cu suprafața de aproximativ 100 de metri pătrați, și bunurile din patru camere, o bucătărie și o anexă gospodărească, cu suprafața de aproximativ 20 de metri pătrați.

În urma cercetărilor efectuate, pompierii din cadrul ISU Olt au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului, aceasta fiind un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți