14.2 C
Slatina
luni,28 octombrie,2024

Ultimele Articole

Aproape 300 de slătineni care locuiesc pe patru străzi, fără gaze până în după-amiaza zilei de luni din cauza unui defect la conducta de distribuție

- Advertisement -

Reprezentanții Distrigaz Sud Rețele au transmis în dimineața zilei de luni, 28 octombrie 2024, că s-a întrerupt temporar alimentarea cu gaze naturale pe patru străzi din municipiul Slatina. Ca urmare a unui defect înregistrat la conducta aferentă sistemului de distribuție amplasat pe strada Plevnei, din urbe, Distrigaz a întrerupt furnizarea gazelor în zona respectivă începând cu ora 01:00 a nopții de duminică spre luni, 27 spre 28 octombrie, pentru a pune aproximativ 300 de consumatori în siguranță.

Echipele Distrigaz sunt la fața locului pentru a remedia defecțiunea, însă slătinenii nu vor avea gaze până în după-amiaza zilei de luni, ora 16:30.

„În urma acestei întreruperi neplanificate, sunt afectați 298 de clienți casnici și non-casnici pe străzile Cuza Vodă, Elena Doamna, Plevnei și Văilor, din localitatea Slatina, județul Olt. Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi (luni n.r.), 28 octombrie 2024, în jurul orei 16:30. După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, au declarat reprezentanții Distrigaz Sud Rețele.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți