12.3 C
Slatina
luni,28 octombrie,2024

Ultimele Articole

CAO spală rețelele publice de alimentare cu apă din municipiul Slatina

- Advertisement -
Reprezentanții Sediului Secundar Slatina al societății Compania de Apă Olt SA au transmis că, în vederea îmbunătăţirii calităţii apei potabile furnizate beneficiarilor, vor efectua spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina pe o perioadfă de patru zile, începând cu ziua de luni, 28 octombrie.
Astfel, în zilele de luni și marți, 28 şi 29 octombrie 2024, au loc spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos şi din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21:00 până a doua zi la ora 05:00. Iar în zilele de miercuri și joi, 30 și 31 octombrie, sunt programate a se desfășura spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21:00 până a doua zi la ora 05:00.
Pe durata desfășurării acestor lucrări, nu se va opri furnizarea apei, anunță CAO: „Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune. Totodată, pe perioada desfășurării lucrărilor, nu se oprește furnizarea apei potabile!”.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți