20.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

MERIT, DECI EXIST… GALA PREMIILOR 2011

- Advertisement -

Primarul comunei Deveselu, Gheorghe Beciu continua sa fie cel mai mediatizat edil din tara, datorita scutului antiracheta ce va fi realizat de americani in localitatea din sudul judetului Olt.
-intamplarea face ca dumneavoastra sa fiti primar in aceasta perioada istorica la Deveselu. Desi este vorba de lucruri extrem de importante, o parte a presi a abordat amplasarea scutului antiracheta aici, pe un ton ironic. Va deranjeaza ?
Sunt mandru ca m-am nascut aici si ca sunt primarul consatenilor mei. Este o comunitate de oameni asezati, oameni care stiu ce vor si cu preocupari diverse. Se vorbeste foarte mult de scut, de oamenii din Deveselu. Se vorbeste frumos in prea putine momente…M-a durut foarte tare cand s-a spus ca Deveselu e un sat uitat de timp, ca mijlocul de transport de baza este droaga cu magar…Eu ii reprezint pe acesti oameni si o fac cu cinste si mandrie. Cei care au facut reportaje defaimatoare la adresa noastra, doar de dragul ratingului, minimalizeaza importanta acestui proiect, in goana dupa senzational.

-Baza aeriana de la Deveselu a incetat sa mai fie operationala in 2002, iar de atunci si pana anul trecut, ati tot sperat sa infiintati aici o baza militara NATO…
Promotorul mentinerii bazei aeriene la Deveselu, a fost Nicolae Jianu, un pilot de exceptie care azi nu mai este…(comandantul scolii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene Aurel Vlaicu din Boboc, decedat in urma tragediei aviatice din iulie 2010-n.r.). El ne-a convins sa incepem demersurile pentru infiintarea unei baze militare NATO. Nu se punea atunci problema de un scut antiracheta. Despre acest proiect am auzit prima oara in ziua de 2 mai 2011. Am fost chemat de presedintele Basescu sa discutam despre reorganizarea aeroportului militar, dar nu stiam nimic de scutul antiracheta…
-Amplasarea scutului antiracheta va aduce o serie de avantaje comunitatii locale. Ce va insemna acest proiect pentru locuitorii din Deveselu?
Ce se va intampla in continuare, vom vedea. Cu siguranta, oamenii vor avea beneficii economice, in mod special prin ocuparea fortei de munca. in acest moment, 35 de persoane participa la cursuri de limba engleza…Vom dezvolta un program administrativ, iar aici ma refer in primul rand la utilitati – alimentare cu apa, canalizare si drumuri.
-Sunteti primar de aproape 12 ani…Credeti ca scutul va garanteaza un nou mandat la Deveselu?
Asta nu o hotarasc eu, ci locuitorii comunei. Singurul meu sef este cetateanul din Deveselu. Eu sunt in slujba lui si atat, el e cel care alege. Voi candida si in 2012, sunt pregatit pentru o batalie electorala. Sunt un oltean cu simtul umorului, sunt un tip ambitios, care a trecut prin multe faze ale politicii. Sunt un primar care a simtit pe propria piele ce inseamna sa fii la putere, dar si in opozitie… Ma bat pentru comunitatea mea si punct.

CARTE DE VIZITa
-data nasterii: 28 iulie 1954
-ultima profesie dobandita: jurnalist
-muzica: simfonica (Marsul triumfal din Aida de Verdi),
rock (Pink Floyd, Queen, Pheoenix)
-sport: tenis de camp

Intrati pe www.olttv.ro si votati-va favoritii!
Gala Premiilor 2011 MERIT, DECI EXIST-29 februarie, ora 19.00, Centrul Cultural Eugen Ionescu
Organizator: Televiziunea Olt Tv
Parteneri media: Eveniment de Olt, Gazeta Oltului, Kiss Fm, Ziarul de Olt

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți