16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Profesorul de șah Nicolae Bădiță din Dobrun, dispărut de acasă și găsit rătăcit într-o pădure

- Advertisement -

Nicolae Bădiță, profesorul de șah din satul Roșieni al comunei Dobrun, în vârstă de 91 de ani, a dispărut luni de la domiciliu, fiind găsit după nouă ore. Două ore a fost căutat de forțe de ordine și voluntari, acesta rătăcindu-se într-o pădure din localitate.

Polițiștii olteni au fost alertați de fiica acestuia în seara zilei de luni, 2 noiembrie, la ora 19:00.

„O femeie din comuna Dobrun a sesizat organele de poliţie despre faptul că tatăl său, un bărbat în vârstă de 91 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orei 12:00, și nu poate fi găsit. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind adus și un câine de urmă”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În sprijinul polițiștilor au mai venit peste 60 de persoane, jandarmi, pompieri și voluntari din Dobrun, care s-au mobilizat și au început căutările în zona din apropierea casei, precum și pe raza satului Roșieni unde acesta locuia.

După aproximativ două ore de căutări, undeva în jurul orei 21:00, profesorul de șah Nicolae Bădiță a fost găsit, fiind rătăcit într-o pădure din comuna Dobrun, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți