17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cum îți dai seama care este cea mai bună aplicație de pariuri sportive?

- Advertisement -

Agențiile de sportive țin mereu pasul cu tehnologia, folosirea la scară tot mai largă a dispozitivelor mobile determinând o reacție în consecință din partea bookmakerilor. Cei mai mulți operatori au lansat aplicații pariuri sportive, ceea ce este bine, pentru că înseamnă că ai de unde să alegi softul perfect pentru tine.

Orice aplicație pentru dispozitive mobile are caracteristici care îl face pe utilizator să o prefere în detrimentul browserului. În ceea ce privește softurile pentru betting, s-a constatat că cele mai apreciate aplicații sunt: simple, intuitive, cuprinzătoare (oferă accese la o ofertă sportivă similară cu cea de pe desktop).

Aceasta este baza de la care poți pleca dacă vrei să acorzi rating unui soft de pariuri mobile. Pariind de pe telefon și de pe tabletă se presupune că poți fi conectat tot timpul. Dacă ești conectat tot timpul, ar trebui să profiți de beneficiile pariurilor live. Astfel, este important ca aplicația să aibă o secțiune „in-play” bine pusă la punct, care nu are bug-uri, se mișcă rapid și, mai ales, care are serviciu de streaming video live. Este crucial să urmărești partidele pe care riști bani.

Toate casele de pariuri online și-au optimizat interfața pentru ecrane mai mici, însă platforma tv nu poate fi accesată din browserul telefonului sau tabletei, ci numai de pe PC sau din aplicație.

Operatorii de top au, în general, aplicații de top

Evident, contează și cine a lansat respectivul soft. Cele mai descărcate aplicații sunt ale operatorilor de top, care oferă cote mari și multe oferte promoționale. Chiar există agenții care se adresează în special celor care joacă de pe mobil, oferind un Free Bet pentru primul pariu „din mers”.

Fiecare jucător apreciază o casă de pariuri în funcție de preferințele de pariere. În România, aproximativ 90% din jucători mizează pe fotbal. În mod logic, agențiile care obțin licență ONJN își concentrează oferta pe „sportul rege”, iar meniul aplicațiilor este organizat pentru ca microbiștii să ajungă foarte repede la evenimentul sportiv pe care doresc să mizeze. Sunt, însă, și pariori care joacă măcar ocazional pe alte sporturi.

Cel mai bine este să testezi softul

De exemplu, unele softuri pot oferi statistici detaliate despre disciplinele de nișă, sau chiar transmisiuni în direct.  Pentru a vedea dacă aplicația unui anumit operator ți se potrivește, cel mai bine este să o instalezi și să o testezi. Nu este obligatoriu să ai cont deschis la acea agenție.

Dacă ai un dispozitiv cu sistem Android, intră în Google Play și scrie numele agenției în bara de căutare. În cazul în care acea agenție a lansat o aplicație, atunci softul va apărea. Nu mai trebuie decât să îl descarci și să îl lansezi în execuție. Intră în toate secțiunile meniului pentru a vedea cât de ușor se face trecerea, apoi vezi câte opțiuni de pariere sunt pentru meciurile din sporturile care te interesează. În cazul în care ai un dispozitiv iOS, aplicația trebuie căutată în App Store.

Mai nou, se pune accent pe formarea unor comunități prin intermediul aplicațiilor de pariuri sportive. Aceste softuri construiesc propriile rețele sociale, în care utilizatorii înregistrați pot discuta unii cu ceilalți, pot urmări ce pariază vedetele care sunt ambasadorii brandurilor și pot distribui propriile bilete. Un asemenea serviciu nu poate reprezenta decât un plus pentru softul de pariere.

Cea mai bună aplicație pentru pariuri sportive este cea care îți oferă cadrul ideal pentru distracție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți