19.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Chirurgul plastician Florin Popa, director medical al Spitalului Slatina cu acte în regulă. A promovat concursul organizat pe funcție cu punctajul final de 9,50

- Advertisement -

Medicul Florin Popa, fost șef al Secției Chirurgie Plastică și Reconstructivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina, este director medical cu acte în regulă, după ce timp de mai bine de un an a ocupat funcția prin interimat. Fiind singurul candidat înscris pentru acest post, chirurgul plastician a promovat concursul după ce a obținut nota 9,50 la proba scrisă, 9,60 la proiectul de specialitate și 9,40 la interviul, punctajul final fiind 9,50.

Doctorul Popa urmează a ocupa funcția pentru următorii patru ani, el preluând acest post de conducere din cadrul celei mai mari unități medicale din județul Olt în februarie a anului 2022 după demisia chirurgului Radu Ene.

Și concursul pentru postul de director de îngrijiri medicale din cadrul Spitalului Slatina a ajuns la final, Mirela Stăncioiu având astfel un nou mandat, reușind să promoveze concursul cu un punctaj final de 9,53.

SJU Slatina este condus de managerul Angela Nicolae, care din primăvara anului trecut l-a ocupat prin concurs, pe o perioadă de patru ani, înainte ocupându-l prin interimat timp de mai bine de un an.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți